Villkor

Dessa sidor innehåller användarvillkoren (nedan kallat avtalet) som reglerar användningen av denna Slimatrex hemsida.

Dessa användarvillkor är bindande för alla användare. Användare bör besöka denna sida regelbundet för att se över dess innehåll för uppdateringar och förändringar.

För tillämpningen av detta avtal avser Slimatrex till detta bolag. Termerna vi oss, och vi hänvis Slimatrex. Termen du refererar till användare av denna Slimatrex webbplats.
 1. Slimatrex är registrerat i England och Wales, är adressen för Slimatrex:
 1. Genom att acceptera detta avtal som beskrivs häri, användaren indikerar Slimatrex att du har läst och förstått alla villkor i detta avtal och samtycker till att följa dem när du använder denna Slimatrex webbplats, inklusive produkter som omfattas och beskrivs häri.
 2. Slimatrex förbehåller sig rätten att uppdatera eller ändra dessa användarvillkor när som helst, efter eget gottfinnande och / eller i enlighet med nya omständigheter som kan uppstå som ett resultat av juridiska, marknad, teknik eller andra förändringar. Därför uppmuntrar vi alla användare att se över detta avtal ofta för att säkerställa din fortsatta förståelse, kunskap, acceptans och efterlevnad av dem.
 3. Användaren har läst, förstått och samtycker till alla rättsliga Förbehåll för denna Slimatrex hemsida och i Slimatrex publicering.
 4. Användare som inte accepterar eller och accepterar att följa alla användarvillkor som förtecknas här inte har laglig rätt att använda denna Slimatrex webbplats.
 5. Användare identifiering och kontroll Slimatrex och Slimatrex har inte resurser att bekräfta och verifiera identiteten för varje användare av denna webbplats. Vi kan bara bekräfta och verifiera att du är en behörig användare av en viss kreditkort används för att köpa vår publicering. Användare förstår och godkänner att Slimatrex inte kan kontrollera användarnas identitet och håller med om att Slimatrex och skall inte hållas ansvarig för att bekräfta användarens identitet när du använder denna webbplats eller göra ett köp på denna webbplats. Se även vår integritetspolicy och Corporate Begränsningar ansvarsbestämmelsen # 12A i detta avtal.
 1. Lämplig och tillåten användning av denna Slimatrex hemsida Användare får inte under några omständigheter, använda Slimatrex hemsida att bidra, publicera eller överföra material i ett intrång, hot, kränkande, hatiskt, trakasserande, ärekränkande, inflammatoriska , obscent, oanständigt, pornografiskt, hädiskt natur som kan utgöra eller uppmana till beteende som anses vara ett brott, ge upphov till civilrättsligt ansvar eller på annat sätt bryta mot någon lag.
 2. Betalningar och betalningshantering

  1. Alla erbjudanden gäller denna handelsfartyg webbplats använder konton att bearbeta betalningar.
  2. Alla betalningar för inköp av dessa produkter är tillverkade på nätet.
  3. avgifter kommer att visas på ditt kontoutdrag med ett avgiftsfritt kundservice nummer du kan ringa någon anledning, inklusive alla frakt och fakturering förfrågningar.
  4. Användaren är införstådd med att alla frågor som rör ditt köp och betalning av motsvarande produkt, måste du ringa på +46 8 55 92 10 53 (hours from 8am to 5pm GMT)(från 08:00 till 05:00 MF GMT). Denna webbplats är inte ansvarig för betalningstransaktioner, bearbetning eller eventuella meddelanden mellan dig som användare och köpare av alla hudvårdsprodukter och handelsfartyg konto eller användarnamn kreditkort.
 1. Slimatrex Resurscentrum

Provbeställning VILLKOR:
Du måste betala en frakt och expeditionsavgift på 45 kr för att levereras en 30 dagars tillförsel av Slimatrex. Vi skickar produkten dagen efter du beställer (förutom att en beställning på lördag-söndag kommer att levereras den följande måndagen). Vi tillåter upp till 4 dagar för leverering. Därför ska du ha minst 10 dagar på dig att prova produkten, och då är din provperiod slut 14 dagar efter du beställer, vilket är 10 dagar plus 4 dagar för behandling och transport.

Om du vill fortsätta med Slimatrex efter provperioden, helt enkelt gör ingenting och du får behålla produkten för det låga priset av 735 kr, faktureras till det kreditkort som du ger oss i dag strax efter din provperiod. Därefter, i cirka 14 dagar och vart 30 dagar därefter, kommer du att automatiskt levereras ett helt nytt 30 dagars tillförsel av Slimatrex för 735 kr med fri frakt. Men om du inte känner nöjd med produkten, kontakta vår kundtjänst på +46 8 55 92 10 53 (öppettider 8.00-17.00 GMT) eller via "support" länken på vår websida för att avsluta ditt konto senast 1 dygn före slutet av din provperiod. För att slutföra din uppsägning, måste du återvända den oanvända delen av produkten till oss på din bekostnad.

Vi skickar med Royal Mail nästa arbetsdag efter din beställning har behandlats. Det tar mellan 3-5 dagar för Royal Mail att leverera. Vi har leveransbekräftelse fäst så att vi kan spåra paketen när som helst under förlossningen.

  1. Återbetalningspolicy
   1. Om du inte är nöjd med produkten, helt enkelt ring oss på +46 8 55 92 10 53 (hours from 8am to 5pm GMT)(från 8:00 till 5:00 MF GMT) före utgången av försöksperioden. Om du vill avbryta ytterligare sändningar efter provperioden för att undvika ytterligare avgifter ringa oss minst 1 dag före nästa leverans dagen +46 8 55 92 10 53 (hours from 8am to 5pm GMT)(från 8:00 till 5:00 MF GMT).
  2. Garanti
   1. Slimatrex gör ingen garanti för att du kommer att uppnå dina hudvård mål.
  3. Skadeersättning och hålla
   1. Användaren samtycker till att gottgöra och hålla Slimatrex, dess tjänstemän, direktörer, anställda, agenter, filialer och representanter från och mot alla anspråk, orsakar åtgärd eller krav, inklusive men inte begränsat till rimlig juridik, redovisning och andra professionella avgifter som kan uppstå när du använder vår webbplats tjänster eller ditt brott mot dessa användarvillkor.
   2. Slimatrex kommer att meddela användarna om något sådant anspråk, kostym eller ett förfarande i tid.
   3. Användaren erkänner och samtycker till Slimatrex villkor. Användaren samtycker till att, om någon tvist med en tredje part resultat från eller uppstår i samband med användning av denna webbplats eller vår publikation eller tjänster, kommer användaren ersätta och hålla Slimatrex dess anställda, representanter, agenter eller andra som agerar för dess räkning från ansvar till följd av eventuella rättsliga åtgärder, krav eller tvister som uppstår från vår i samband med användare använda Slimatrex tjänster enligt detta avtal.
  4. Corporate Ansvar Begränsningar
   1. Användaren förstår och godkänner att vi inte har någon kontroll över kvalitet, säkerhet eller laglighet av innehållet eller information som lämnas av användare på denna Slimatrex hemsida. Eftersom det inte är möjligt att verifiera användare på Internet, Slimatrex kan inte och inte verifiera eller bekräfta att varje användare är i själva verket, som han eller hon utger sig för att vara. (Se även # 6, verifiering och certifiering, häri)
   2. Användaren samtycker till att frigöra Slimatrex, dess agenter, anställda och samarbetspartners från alla eller alla anspråk, krav och skadeersättning faktiska och följdskador, direkta och indirekta, express-och underförstådda av varje slag och beskaffenhet, känd och okänd, misstänkt och ej misstänkt , uppenbarad och ej uppenbarad, uppkomna av, eller på något sätt i samband med, tvister mellan eller bland användare av denna Slimatrex webbplats och tjänster.
   3. Slimatrex ansvarar inte för eventuella felaktigheter eller tryckfel, och har notmake någon representation om korrekthet, tillförlitlighet, fullständighet eller aktualitet av antingen vår webbplats eller material som finns på den.
   4. Slimatrex förväntar sig och förutsätter att användarna kommer att iaktta försiktighet och visa sunt förnuft när du använder denna Slimatrex hemsida.
   5. Alla som använder denna Slimatrex hemsida och dess innehåll gör det på sin egen risk. Användaren är ensam ansvarig för innehållet lämnas på någon och alla formulär eller dokument tillgängliga för användare på den Slimatrex hemsida.
   6. Även om vi gör allt för att ge aktuell och korrekt information är lagen förändras ständigt. Användare av denna Slimatrex webbplats är ensam ansvarig för riktigheten och riktigheten av all information de ger för att slutföra alla dokument och formulär på denna webbplats.
Erbjuder Villkor | Sekretessvillkor | Återbetalning Och Leverans Policy | Kontakta Oss

© Copyright 2013 Slimatrex.com Alla Rättigheter Reserverade Världen